Despre noi – Sport&Fitness


AA poz7

TEST – DRAFT

Servus! Sunt Andrei. Cand aveam aproape 11 ani, eu si ai mei am ascultat un audiobook al lui T. Harv Eker despre independenta financiara. Am invatat de la Harv multe lucruri de atunci. Apoi am avut placerea sa ascult pe Jim Rohn, Tonny Robbins si alti prieteni. Acestia m-au ajutat sa inteleg cat este de important sa impart ceea ce stiu cu cei din jur. Am invatat sa fiu curios si sa incerc sa aflu lucruri noi care sa aduca informatie utila celor din jur.

Am inteles ca pot ajunge la obiectivele mele atunci cand ajut cat mai multi sa isi atinga obiectivele lor.  Pot spune ca exista multa distractie atunci cand ai obiective clare. Am inceput o calatorie lunga in care vreau sa va asist sa alegeti mai bine cum sa folositi timpul liber, sa gasiti mai usor cursuri utile, locuri de vizitat sau unde sa iesiti cu prietenii, dar si sa va aduc in discutie cai simple pentru gestiona banii chiar de la cele mai mici varste. Stiu ca am mult de invatat.

Acest site este dedicat altori copii si adolescenti ca si mine, care vor sa se dezvolte inteligent. Astept cu nerabdare sa invatam si sa crestem impreuna!

Cand nu scriu pentru site, citesc, fac mult sport si ma bucur de compania celor dragi. Merg la scoala si ma bucur de toate lucrurile noi pe care le invat si pe care le pot impartasi cu voi.

Sper ca articolele scrise pe acest site sa te inspire sa citesti mai mult, sa alegi inteligent cum petreci timpul si sa devii un foarte priceput in a gestiona banii tai, indiferent de varsta pe care o ai.

Eu nu sunt un expert financiar, de fapt, eu nu sunt un expert la nimic! Cu toate acestea, eu cred ca alti copii si adolescentii sunt interesati de viitorul lor financiar și, mai important, capabili să ia decizii financiare bune – chiar acum! Sunt atât de bucuros că suntem impreuna pentru a afla mai multe despre cum sa iti pregatesti viitorul si sa folosesti banii.

O să fie distractiv! Iti mulțumesc pentru interesul tau!

Pentru succesul tau!

Andrei si echipa Smartino

 

 

Related Posts

0 comments

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>