Cum Te Bucuri de Cartile De Vacanta?


Smartino PH 9

Citind Cat Mai Mult! 

Iata un exemplu de carte de vacanta:  Baiatul Miliardar

 

De cand am vazut titlul, aceasta carte mi-a atras atentia s-o citesc. Este scrisa de David Walliams. Banuiesc  la ce va ganditi. Poate fi inca o carte care te invata sa faci bani, dar nu e asa. Este o carte plina de umor, o poveste frumoasa, care  are si o morala foarte interesanta la sfarsit.

Faceti cunostinta cu Joe Bostan, cel mai bogat baiat de 12 ani din lume. Joe are tot ce si-ar putea dori vreodata un copil: toate jocurile video din lume, propria masina de curse, un caine robot din Japonia si chiar un 3D IMAX in pivnita.

Descoperim episoade interesante din viata scolara a lui Joe. Evolutiile afacerilor parintilor nu sunt totdeauna linistite. Ca si in viata reala, sunt perioade bune sau mai putin bune.  Cu toate acestea, Joe este un rasfatat al sortii.

Dar toate astea nu reusesc sa compenseze ceea ce-i lipseste lui Joe: un prieten…

Te invit sa descoperi aceasta poveste minunata despre viata lui Joe. Ai sansa sa il cunosti pe el si anturajul sau, dar sa apreciezi care sunt cele mai valoroase lucruri in viata.  Lectura placuta!

Cu drag,

Echipa Smartino

 

PS: Cartea este editata de Grupul Editorial Art (www.editura-art.ro). Poti sa o comanzi direct de pe website-ul editurii: http://www.editura-art.ro/carte/baiatul-miliardar.

PS1: Daca ti-a placut cartea si autorul, poti sa afli mai mult despte David Walliams pe website-ul sau oficial: http://www.worldofdavidwalliams.com/. David scrie cu precadre carti pentru copii si te vei putea bucura de multe alte surprize placute!

Related Posts

0 comments

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>