League of legends


photo

League of Legends (abreviat LoL) este un joc multiplayer online detip moba dezvoltat și publicat de Riot Games pentru calculatoare Windows dar și Mac. Acest joc ese gratuit dar in joc pot exista si tranzactii, apropo a fost inspirat „Warcraft III: The Frozen Throne mod”, „Defense of the Ancients” dar si de „DoTa”.  În 2012 Forbes a numit League of Legends ca „cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord si Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc.”  În Ianuarie 2014 peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, 27 de milioane într-o singură zi, și 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

In acest joc exista foarte multe moduri de joc joc dar conceptul e acelasi, tu si echipa ta trebuie sa distrugeti turetele ehipei adverse apoi cele cele trei inhibitoare ca sa ajungeti la nexusul adversarilor. Dupa ce ati distrus nexusul adversarilor veti castiga dar nu este asa usor ca si ei fac acelasi lucru si incearca sa te omoare.

Dar cum te lupti? Este foarte simplu alegi unul dintre cei 130 de campioni care la randul lor a foarte mute skinuri care sunt foarte tari. Dar fi atent nu ai toti campioni de la inceput si toti au abilitati unice pe care le poti folosi in lupta.

Un sfat personal: Jocul este mult mai amuzant atunci cand te joci cu prieteni asa ca nu ezita sa-i suni si sa-i intrebi daca vor sa se joace cu tine.

Speram sa va placa,

Echipa Smartino

 

 

Related Posts

0 comments

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>