Clash of Clans – Un Joc de Strategie


smartino refuse to stay down copy

Clash of Clans este un joc epic de strategie. Se pare ca este unul dintre cele mai apreciate astazi. Are cele mai multe venituri inregistrate in anul 2014 (si cred ca si in 2015). Pe scurt este un joc foarte tare.

Obiectivul acestui joc este sa iti construiesti un oras medieval puternic, care sa contina toata infrastructura unei comunitati dezvoltate. In acest demers, te poti asocia cu alti parteneri de lupta, formand clanuri. Toata dezvoltarea voastra se bazeaza pe resurse pe care trebuie sa le obtineti prin atac si lupta asupra altor clanuri.

In acest joc trebuie sa ai permanent in vedere pregatirea apararii, a atacurilor, mentinand o stare normala de functionare a orasului tau. Pentru ca sa ataci trebuie sa iti pregatesti trupe.

Orice vei intreprinde va necesita un timp de asteptare. De fiecare data cand vrei sa faci un lucru mai bun trebuie sa astepti un anumit timp.  Nu va suparati cand asteptati, asteptarea va merita.

 Mie mi-a placut foarte mult jocul din prima clipa din care l-am jucat. Am foarte multi prieteni si cunoscuti care il joaca foarte des.

Mai mult nu va povestesc, va las sa il descoperiti.

Va doresc sa va bucurati din plin de acest joc!

Iata mai jos un link pentru a va face o prima idee:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.supercell.clashofclans&hl=en

Clash of Cland pe Facebook : https://www.facebook.com/ClashofClans

Pentru distractia ta,

Echipa Smartino

Related Posts

0 comments

Leave a comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>